Prova de Inglês II

Assinale a resposta correta.

1. _________ Bill leave home?

A: How long  B: How long ago  C: While

2. I don't remember _________ that gym before.

A: see  B: to see  C: seeing

3. Her car is not _________ as mine.

A: as modern  B: more modern  C: most modern

4. The teacher made me _________ behind after school.

A: to stay  B: stay  C: staying

5. We couldn't find anywhere _________ the car.

A: park  B: to park  C: parking

6. She is thinking about _________ to Bermuda this summer.

A: go  B: to go  C: going

7. _________ to Sandra today? I need to ask her something.

A: Will you be speaking  B: Will you have spoken  C: Will you have been speaking

8. She's _________ the cleverest girl in the school.

A: far  B: by far  C: much

9. Mrs. Robinson regarded _________ a very successful lawyer.

A: like  B: so  C: as

10. I _________ my work by 5 o'clock, so I went home.

A: had finished  B: was finishing  C: will have finished

11. The weather is getting hotter and _________.

A: the hotter  B: hottest  C: hotter

12. I haven't played football _________ I was at school.

A: for  B: since  C: just

13. That was _________ competition I have ever been to.

A: the best  B: the better  C: best

14. My new bed is _________ than my old one.

A: comfortable  B: more comfortable  C: most comfortable

15. _________ is a great way to relax.

A: Run  B: To run  C: Running

16. There's no point in _________ angry. He didn't mean to annoy you.

A: get  B: to get  C: getting

17. My new car is much _________ than my old one.

A: big  B: bigger  C: biggest

18. Sue _________ her first poem when she was fifteen.

A: wrote  B: was written  C: had written

19. Dylan is _________ runner on the team.

A: fast  B: faster  C: the fastest

20. Tom is not _________ as Bill.

A: strong  B: as strong  C: stronger


1. B
2. C
3. A
4. B
5. B
6. C
7. A
8. B
9. C
10. A
11. C
12. B
13. A
14. B
15. C
16. C
17. B
18. A
19. C
20. B